Nutelloni

On

Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta

 INGREDIENTE:

180 g nutella (+30g pentru umplut)

1 ou

150 g faina

 PREPARARE:

Intr-un castron punem 180 de grame de Nutella și un ou. Amestecam cu o furculita pana se amesteca complet.
Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta
Adaugam faina in doua etape: jumatate si amestecam bine, apoi cealalta jumatate si omogenizam. 
Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta
Aluatul nostru nu va fi nici tare, dar nici lichid. Este numai bun de modelat cu mana. 
Ne ungem mainile cu ulei si modelam bilute, pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. 
Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta
Mie nu imi plac, in general, fursecurile mari, asa ca am modelat bilute medii. Mi-au iesit aprox. 20 -22 de fursecuri.
Pe fiecare bila facem o adancitura mică. 
Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta

Coacem la 170° C timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca si apoi le umplem cu Nutella (cele 30 de grame in plus).
Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta 
Servim cu drag si repede ca imediat se termina!!!!
Nutelloni   Sa bucatarim cu LetaNutelloni   Sa bucatarim cu Leta 

POFTA BUNA!!!
Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta 
Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta     
    
     

Nutelloni   Sa bucatarim cu Leta