Dovlecei pane

On

DOVLECEI PROASPETI PANE

  Dovlecei pane   Sa bucatarim cu Leta

 

 

CE AVEM NEVOIE:

3 – 4 dovlecei proaspeti

3 oua

100 g faina

sare, piper

ulei pentru prajit

CUM PROCEDAM:

Spalam dovleceii si ii curatam de coaja. Ii taiem felii cam de 1 cm (rotunde sau pe lung), ii saram si ii lasam intr-o sita la scurs. Dupa vreo jumatate de ora ii stergem putin de zeama si ii dam prin faina. Batem ouale bine cu un praf de sare si cu piper. Punem uleiul la incins intr-o tigaie neaderenta.  Scufundam feliile de dovlecel date prin faina in oua si le punem in tigaia cu ulei incins la foc mic . Ii rumenim frumos pe ambele parti si ii scoatem pe hartie absorbanta ca sa-si lase surplusul de ulei.

Dovlecei pane   Sa bucatarim cu LetaDovlecei pane   Sa bucatarim cu Leta Dovlecei pane   Sa bucatarim cu Leta     Dovlecei pane   Sa bucatarim cu Leta

 

Ii servim cu salata sau cu mujdei de usturoi cu mamaliguta calda. Sau impreuna cu o friptura ca si garnitura….

 

Dovlecei pane   Sa bucatarim cu LetaDovlecei pane   Sa bucatarim cu Leta

POFTA BUNA!!!

Dovlecei pane   Sa bucatarim cu Leta
 
Tags:

Comments are closed.