Vinete pane cu sana si susan

On

VINETE PANE CU SANA SI SUSAN

Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta

CE AVEM NEVOIE:

2 vinete
1 pahar cu  sana (250 g)
3 linguri susan
2 oua

 4 – 5 linguri faina

sare
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Vinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min., apoi se spala si se sterg.Sana se pune intr-un castron, iar faina se amesteca cu semintele de susan pe o farfurie mai intinsa. Ouale se bat bine cu o furculita. Vinetele se tavalesc prin sana, apoi prin faina amestecata cu susan si apoi se scufunda in ouale batute. Se pun in tigaia cu ulei incins si se prajesc pe ambele fete, pana prind o crusta rumena. Se scot pe hartie absorbanta.

Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta
vinetele taiate felii
Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta
vinetele date cu sare, spalate si lasate la scurs
Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta
le tavalim prin sana
Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta
le scufundam in ou
Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta
le prajim in ulei incins

  Se servesc cu salata verde sau cu usturoi si mamaliguta

POFTA BUNA!!!

Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta


 

2 vinete
1 pahar cu  sana (250 g)
2 linguri susan
2 oua

faina

sare
ulei

Vinete pane cu sana si susan   Sa bucatarim cu Leta