Salata cu trei feluri de fasole

Retete365.RO   Salata cu trei feluri de fasole   Sa bucatarim cu Leta

300 g fasole boabe alba

300 g fasole boabe rosie

300 g fasole boabe neagra

o ceapa potrivita

cateva fire de patrunjel

1 lingurita cu sare

zeama de la 1/2 lamaie

30 ml ulei

 

PREPARARE:

Fasolea boabe se spala si se fierbe sau mai usor se foloseste fasole din conserva si atunci o spalam bine. Taiem solzi fini o ceapa de apa (sa nu fie prea iute). Patrunjelul il spalam si il tocam, apoi il adaugam in salata.

Retete365.RO   Salata cu trei feluri de fasole   Sa bucatarim cu Leta

Intr-un borcan micut punem zeama de lamaie impreuna cu ulei si sare si amestecam energic pana cand se formeaza o emulsie albicioasa. Rasturnam emulsia peste boabele de fasole, amestecam si servim ca aperitiv sau ca fel principal (in functie de cum ne place sau de dieta fiecaruia).

Retete365.RO   Salata cu trei feluri de fasole   Sa bucatarim cu Leta Retete365.RO   Salata cu trei feluri de fasole   Sa bucatarim cu Leta

Pofta buna!!!

Retete365.RO   Salata cu trei feluri de fasole   Sa bucatarim cu Leta  Retete365.RO   Salata cu trei feluri de fasole   Sa bucatarim cu Leta







Retete365.RO   Salata cu trei feluri de fasole   Sa bucatarim cu Leta