Batoane cu ciocolata neagra

Batoane cu ciocolata neagra

BATOANE CU CIOCOLATA

Reteta Nigella Lawson

Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase

INGREDIENTE:

300 g ciocolata neagra min. 70% cacao (rupta bucati)

125 g unt moale

3 linguri mari Golden Syrup (eu am folosit miere)

200 g biscuiti pentru ceai

100 g mashmallows

2 lingurite zahar pudra – pentru pudrat

MOD PREPARARE:

1. Topim intr-o cratita untul amestecat cu ciocolata si mierea. Vor deveni un sirop gros. Punem deoparte 125 ml din acest sirop.

Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase

2. Punem biscuitii intr-o punga si ii zdobim cu un facalet. Adaugam bucatile si praful de biscuiti  peste amestecul de ciocolata din cratita si apoi punem si mashmallow-ul.

Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoaseBatoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase

3. Tapetam o tava de aprox. 24 cm. si varsam amestecul in tava. Intindem cat putem de bine si rasturnam cei 125 ml de ciocolata pusi deoparte. Lasam 2 ore la frigider sau mai bine peste noapte. Taiem in bucati si pudram cu zahar.

Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase

POFTA BUNA!!!

Sfat: Serviti intotdeauna rece, este buna si delicioasa…. biscuitii o fac crocanta, iar mashmallow-ul se intinde cremos… e foarte buna!!!!!

Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase

Batoane cu ciocolata neagra retete ducan, retete sanatoase

Comments are closed.